Grävlings Naturprodukter Gräsö Handelsbolag är två personers gemensamma vision om tillvaratagande, hållbart leverne och återbruk. De produkter vi tillhandahåller skall till största möjliga del vara tillverkade av överblivet och återvunnet material med så lite spill som möjligt.

Företaget är momsregistrerat och godkänt för F-skatt, alla priser är inklusive moms.

 

 

 

Janne är född och uppvuxen på Gräsö och har en gedigen kunskap om djur och natur. En stor del av Grävlings Naturprodukters produkter består av sådant Janne tagit till vara på under skogspromenader, vid slakt och skyddsjakt. Janne kokar också salvor och skosmörja, täljer, slöjdar i ben och horn, nålbinder, stöper och gjuter ljus, knyter nät och knopar. Bor man i Östhammars kommun kan man anlita Janne till utsättande av fällor, skyddsjakt, röjning och landskapsvård samt slipning av knivar, saxar, yxor och liar med mera. Ring på 070-327 54 21 för kontakt, mer info finns under fliken "GRÄVLING UNDER HUSET"

 

Martina kommer ursprungligen från Småland och har en lång erfarenhet inom historiskt återskapande. Martina är utbildad inom forntida textil- och skinnhantverk på Bäckedals och Gotlands folkhögskolor och garvar, nålbinder och syr.

2012 möttes våra vägar och redan året därefter bildades Grävlings Naturprodukter, då som en enskild firma i Jannes namn. Numera är företaget ombildat till ett handelsbolag med oss båda som delägare.

Vi bor i Jannes farföräldrars hus på Gräsö och är sedan sommaren 2016 gifta!

 

tel.nr: 070-327 54 21, e-mail: gravlingsnaturprodukter@gmail.com

Grävlings Naturprodukter Gräsö HB