• GRYTUNDERLÄGG AV REP, LITET RUNT

  40:-/st
  Grytunderlägg tillverkat av naturrep. Ca 15 cm i diamater. PRIS: 40:-/styck plus frakt. (Alla våra priser är inklusive moms) Vill du köpa, gå till webbutiken eller kontakta oss med namn, adress och telefonnummer så hör vi av oss angående fraktkostnad. Varan är reserverad åt dig i två veckor efter att vi svarat.

 • GRYTUNDERLÄGG AV REP, STORT RUNT

  75:-/st
  Grytunderlägg tillverkat av naturrep, ca 22 cm. (Till höger i bild.) PRIS: 75:-/styck plus frakt. (Alla våra priser är inklusive moms) Vill du köpa, gå till webbutiken eller kontakta oss med namn, adress och telefonnummer så hör vi av oss angående fraktkostnad. Varan är reserverad åt dig i två veckor efter att vi svarat.

 • GRYTUNDERLÄGG AV REP, AVLÅNGT

  75:-/st
  Grytunderlägg tillverkat av naturrep. PRIS: 75:-/styck plus frakt. (Alla våra priser är inklusive moms) Vill du köpa, kontakta oss med namn, adress och telefonnummer så hör vi av oss angående fraktkostnad. Varan är reserverad åt dig i två veckor efter att vi svarat.

 • NYCKELRING TJÄRAD APNÄVEKNOP

  75:-/st
  Nyckelring tillverkad av tjärat naturrep. Ingen tyngd i mitten, en "äkta" apnäve. Obs! Doftar starkt av tjära, kan eventuellt färga av sig i början. PRIS: 75:- plus frakt. (Alla våra priser är inklusive moms) Vill du köpa, kontakta oss med namn, adress och telefonnummer så hör vi av oss angående fraktkostnad. Varan är reserverad åt dig i två veckor efter att vi svarat.

 • DEKORATION -STOR APNÄVEKNOP AV REP

  250:-/st
  Robust, ca 50 cm lång apnäveknop av naturrep. Dekorativ att hänga på dörren, gardinstången etc. Ingen tyngd i mitten, en "äkta" apnäve. Fler bilder finns i galleriet. PRIS: 250:- plus frakt. (Alla våra priser är inklusive moms) Vill du köpa, gå till webbutiken eller kontakta oss med namn, adress och telefonnummer så hör vi av oss angående fraktkostnad. Varan är reserverad åt dig i två veckor efter att vi svarat.

 • NYCKELRING APNÄVEKNOP - OTJÄRAD

  65:-/st
  Nyckelring tillverkad av olika sorters naturrep, företrädelsevis återvunna. Lite olika storlekar och modeller, vi skickar gärna bilder så du kan välja själv. Ingen tyngd i mitten, en "äkta" apnäve. PRIS: 65:- plus frakt. (Alla våra priser är inklusive moms) Vill du köpa, gå till webbutiken eller kontakta oss med namn, adress och telefonnummer så hör vi av oss angående fraktkostnad. Varan är reserverad åt dig i två veckor efter att vi svarat.

 • NYCKELRINGAR I KORK

  55:-/st
  Nyckelringar tillverkade av återvunna korkar från gamla strömmingsskötar. Bra flytkraft, kan bli räddningen om du tappar nycklarna i sjön. Det finns inte en kork som är den andra lik, vi mailar gärna bilder om du vill välja själv. OBS! Korkarna överst på bilden är otjärade, de nederst är strukna med tjära. Du väljer själv vilken du vill ha. PRIS: 55:-/styck plus frakt. (Alla våra priser är inklusive moms) Vill du köpa, gå till webbutiken eller kontakta oss med namn, adress och telefonnummer så hör vi av oss angående fraktkostnad. Varan är reserverad åt dig i två veckor efter att vi svarat.

 • NYCKELRING APNÄVEKNOP I LÄDER -SLUT PÅ LAGRET

  55:-/st
  Nyckelring tillverkad av återvunna skoremmar i läder. Ingen tyngd i mitten, en "äkta" apnäve. PRIS: 55:- plus frakt. (Alla våra priser är inklusive moms) Vill du köpa, gå till webbutiken eller kontakta oss med namn, adress och telefonnummer så hör vi av oss angående fraktkostnad. Varan är reserverad åt dig i två veckor efter att vi svarat.

 • HANDKNUTET HÅVNÄT I LINGARN

  450:-
  Helt handgjort håvnät, färdigt för montering. Av slitstarkt lingarn från ett äldre parti. Tål sol till skillnad från moderna syntetmaterial. För det hållbara fisket. Eller bara som en vacker dekoration. PRIS: 450:- plus frakt. (Alla våra priser är inklusive moms) Vill du köpa, kontakta oss med namn, adress och telefonnummer så hör vi av oss angående fraktkostnad. Varan är reserverad åt dig i två veckor efter att vi svarat.

 • NYCKELRING I KORK OCH LÄDER

  55:-/st
  Nyckelringar tillverkade av läder och återvunna korkar från gamla fisknät. Bra flytkraft, kan bli räddningen räddningen om du tappar nycklarna i sjön. Det finns inte en kork som är den andra lik, vi mailar gärna bilder om du vill välja själv. Du väljer själv vilken du vill ha. PRIS: 55:-/styck plus frakt. (Alla våra priser är inklusive moms) Vill du köpa, gå till webbutiken eller kontakta oss med namn, adress och telefonnummer så hör vi av oss angående fraktkostnad. Varan är reserverad åt dig i två veckor efter att vi svarat.

 • NYCKELRING AV TJÄRAD MÄRLING

  55:-
  Nyckelring tillverkad av tjärad märling (tjärat hampsnöre.) Ingen tyngd i mitten, en "äkta" apnäve. Har en mild doft av tjära, kan eventuellt färga av sig lite i början.
  PRIS: 55:- plus frakt. (Alla våra priser är inklusive moms) Vill du köpa, gå till webbutiken eller kontakta oss med namn, adress och telefonnummer så hör vi av oss angående fraktkostnad. Varan är reserverad åt dig i två veckor efter att vi svarat.

 • NYCKELRING KORK MED VALKNOP

  75:-
  Nyckelringar tillverkade av korkar från ett gammalt restlager. De är dekorerade med en treslagen valknop av tjärad märling. Bra flytkraft, kan bli räddningen om du tappar nycklarna i sjön.
  PRIS: 75:- plus frakt. (Alla våra priser är inklusive moms) Vill du köpa, gå till webbutiken eller kontakta oss med namn, adress och telefonnummer så hör vi av oss angående fraktkostnad. Varan är reserverad åt dig i två veckor efter att vi svarat.

 • BÄRGÖRDEL AV MEDELTIDA MODELL

  300:-/m
  Handknuten bärgördel i lingarn enligt medeltida herdemodell. Knyts om midjan och växer allteftersom man fyller den med saker. Ingen stängningsanordning, innehållet hålls på plats mot kroppen. T.ex. för förvaring av ull vid spånad. Finns i flera olika längder, kan också specialtillverkas. PRIS: 300:-/metern (ca 1,3 meter går åt till en person med 85 cm midjemått. Det räcker med en enkelknut, gördeln sitter på plats ändå) plus frakt. (Alla våra priser är inklusive moms) Vill du köpa, kontakta oss med namn, adress och telefonnummer samt längd du vill köpa så hör vi av oss angående fraktkostnad. Varan är reserverad åt dig i två veckor efter att vi svarat.

 • HANDKNUTEN SJÖJUNGFRU-BH

  300:-/st
  Handknuten av ett äldre parti oanvänt lingarn, handvirkade band och reglerbara "kupor" i trekantsmodell. Finns i stl. S,M och L. Går att fodra och dekorera. PRIS: 300:-/st. plus frakt. (Alla våra priser är inklusive moms) Vill du köpa, kontakta oss med namn, adress och telefonnummer så hör vi av oss angående fraktkostnad. Varan är reserverad åt dig i två veckor efter att vi svarat.

 • HANDKNUTEN SJÖJUNGFRU-SARONG

  300:-/st
  Handknuten av ett äldre parti oanvänt lingarn, ca 40 cm lång med knyt i sidan. En storlek passar de flesta.
  PRIS: 300:-/st. plus frakt. (Alla våra priser är inklusive moms) Vill du köpa, kontakta oss med namn, adress och telefonnummer så hör vi av oss angående fraktkostnad. Varan är reserverad åt dig i två veckor efter att vi svarat.

tel.nr: 070-327 54 21, e-mail: gravlingsnaturprodukter@gmail.com

Grävlings Naturprodukter Gräsö HB