Vi har mycket mer djurdelar på lager mot vad vi har lagt upp på sidan, kontakta oss för specifika önskemål och för bilder. Vill du köpa större partier; fråga efter paketpris!

 • RYGGKOTOR AV GRÄVLING

  5:-/st
  Ryggkotor från grävling. Exempelvis för smycketillverkning, konstverk, dräktdekoration etc. Finns i olika storlekar, färger och grader av förfall (de har legat ute och kan vara både jordiga och mossiga. Ej rengjorda.) Hör av dig så skickar vi bilder på de vi har för närvarande.
  PRIS: 5:-/st plus frakt (Alla våra priser är inklusive moms) Vill du köpa, kontakta oss med namn, adress och telefonnummer så hör vi av oss angående fraktkostnad. Varan är reserverad åt dig i två veckor efter att vi svarat.

 • HALVT BÄCKEN FRÅN GRÄVLING

  15:-/st
  Bäckenhalva från grävling. Exempelvis för smycketillverkning, konstverk, dräktdekoration etc. Finns i olika storlekar, färger och grader av förfall (de har legat ute och kan vara både jordiga och mossiga. Ej rengjorda.) Hör av dig så skickar vi bilder på de vi har för närvarande.
  PRIS: 15:-/st plus frakt (Alla våra priser är inklusive moms) Vill du köpa, kontakta oss med namn, adress och telefonnummer så hör vi av oss angående fraktkostnad. Varan är reserverad åt dig i två veckor efter att vi svarat.

 • HELT BÄCKEN FRÅN GRÄVLING

  45:-/st
  Helt bäcken från grävling. Exempelvis för konstverk etc. Bör monteras, mycket skört i sömmen, ovanligt att delarna fortfarande sitter ihop. Har legat ute och är jordigt och smutsigt.
  PRIS: 45:- plus frakt (Alla våra priser är inklusive moms) Vill du köpa, kontakta oss med namn, adress och telefonnummer så hör vi av oss angående fraktkostnad. Varan är reserverad åt dig i två veckor efter att vi svarat.

 • TORKADE NÖTSKRIKEVINGAR-SLUT

  Torkade, helt obehandlade vingar från nötskrika. Exempelvis för flugbindning, smycketillverkning, konstverk, dräktdekoration etc.

 • TORKADE NÖTSKRIKEFÖTTER

  Torkade, helt obehandlade fötter från nötskrika. Exempelvis för smycketillverkning, konstverk, dräktdekoration etc.
  PRIS: 20:-/paret plus frakt (Alla våra priser är inklusive moms) Vill du köpa, kontakta oss med namn, adress och telefonnummer så hör vi av oss angående fraktkostnad. Varan är reserverad åt dig i två veckor efter att vi svarat.

 • MELES MELES- GRÄVLINGSKRANIUM - SÅLT

  Andrasorteringens renkokat grävlingskranium med spricka över pannan. Limmad skada i bakhuvudet, en bit saknas. PRIS: 400:- plus frakt (Alla våra priser är inklusive moms)

tel.nr: 070-327 54 21, e-mail: gravlingsnaturprodukter@gmail.com Under fliken KÖPVILLKOR OCH FRAKT finner du mer info

Grävlings Naturprodukter Gräsö HB