ANTIK & KURIOSA PÅ GRÄSÖ

Öppet tisdagar 17.00-19.00

NYHET!

22. Okt, 2019

PUMPA-KARVNING I SÖDERBODA

Tisdag 22/10 17.00-19.00 är alla barn (och vuxna) välkomna att karva pumpa-lyktor med oss. Vi har pumpor, verktyg och vissa tvättmöjligheter. Vill du skära din egna pumpa är det bara att ta med. Butiken är öppen som vanligt.

21. Okt, 2019

SÖNDAGSCAFÉ MED FOTOUTSTÄLLNING

Antik & Kuriosaboden har extraöppet med café och fotoutställning söndag 27/10 11.00-15.00 då Naturfantasten Ellinor Nordensten serverar kaffe, hembakta kakor och matiga mackor samt visar bilder med lokala motiv.
Hjärtligt välkomna!

VÅR BUTIK!

Vi har en liten butik! En jätteliten, som bara är öppen två timmar i vecka, tisdagar 17-19. Men är du sugen på att se mer av oss och våra saker är du hjärtligt välkommen ut till Anders Mats-gården, Söderboda, på vackra Gräsö. Packa kaffetermosen och kom och hälsa på oss en stund. Kolla sortimentet, tälj dig en smörkniv... Förutom våra produkter finns även utvalda antiktiviteter från Agne Andersson, Leufsta Auktion. 

Det går bra att lämna in knivar, liar, yxor och andra skärande verktyg för slipning. Är du intresserad av något särskilt hantverk och vill testa på? Hör av dig i god tid innan så kanske vi kan ta med grejer och visa. Vi kan inte allt men ganska mycket.

Anders Mats-gården ligger ca 15km norrut från färjefästet och färja från Öregrund går oftast en gång in halvtimmen (se Trafikverket för aktuell info)

Kaffe finns ej till försäljning men det finns fina fikabord utanför!