KÖPVILLKOR OCH FRAKT

Vill du handla av oss? Vi är fortfarande lite gammaldags och tar beställningar via mail,  SNABBMEDDELANDE eller telefon, men vi är snabba både med att svara och att posta.

En del varor går numera också att köpa via webbutiken, där återkommer vi med fraktkostnad efter att du lagt din beställning. Beställningen är inte bindande förrän du betalt in antingen på vårt bankgiro eller via Swish, du kan alltid ångra dig.

Annars kontaktar du oss med namn, adress och telefonnummer så hör vi av oss  med prisuppgift, fraktkostnad, tidsåtgång och betalningssätt. Varan är reserverad åt dig i två veckor efter att vi svarat.

Förutom vårt ordinarie utbud kan vi också göra specialbeställningar, fråga gärna! Vi hör av oss så fort som möjligt.

Vi använder oss framförallt av förskottsbetalning via vårt bankgiro och skickar med Posten. Vi vill ha nöjda och glada kunder, tveka inte att säga ifrån om det är något du undrar över/inte är nöjd med så försöker vi lösa det.

I största möjliga mån använder vi oss av återvunnet emballage för miljöns skull. Undantaget är Postens färdiga påsar som ger ett lägre fraktpris i vissa fall. Så bli inte förvånad om det kommer en konstig låda på posten och använd den gärna igen!

Fraktexempel inom Sverige:

1 nålbindningsnål eller 1-2 15 ml salva: 7:-

 3-4 st 15 ml salvor eller 1 st 60 ml salva: 14:-

1 nålbindningshäfte: 28:-

1-2 100 ml lädersmorning: 35:-

 

+46(0)70-327 54 21

Med vänliga hälsningar

Janne och Martina