KÖPVILLKOR OCH FRAKT

Vill du handla av oss? De flesta av våra varor går att köpa via webbutiken. Så fort du lagt din beställning skickar webbutiken ett automatiskt mail till dig med våra betalningsuppgifter. Vi räknar inte din beställning är inte bindande förrän du betalt in antingen på vårt bankgiro eller via Swish, du kan alltid ångra dig. Har du fått ett presentkort du vill handla för? Ange din kod som meddelande så skickar vi din beställning direkt. Presentkort kan inte lösas in mot pengar.

OBS! Tänk på att du måste ange en fungerande mailadress för att kunna handla i webbutiken. 

Vi använder oss av fraktgrupper. Det innebär att fraktkostnaden hamnar på från 20:- upp till 125:- inklusive moms beroende på varans vikt. Det kostar aldrig mer än 125:- i frakt att handla från webbutiken. Det "lönar" sig alltså att beställa lite mer. 

Annars kan du alltid kontakta oss med namn, adress och telefonnummer så hör vi av oss  med prisuppgift, fraktkostnad, tidsåtgång och betalningssätt. Varan är reserverad åt dig i två veckor efter att vi svarat.

Förutom vårt ordinarie utbud kan vi också göra specialbeställningar, fråga gärna! Vi hör av oss så fort som möjligt.

Vi vill ha nöjda och glada kunder, tveka inte att säga ifrån om det är något du undrar över/inte är nöjd med så försöker vi lösa det.

I största möjliga mån använder vi oss av återvunnet emballage för miljöns skull. Bli inte förvånad om det kommer en konstig låda på posten och använd den gärna igen!

 

 

+46(0)70-327 54 21

Med vänliga hälsningar

Janne och Martina