• 2-6 dagars leverans med PostNord
Payment with Klarna Payment with Swish
Viktbaserad frakt /Fri frakt vid köp över 700:-

10-pack ullpåsar

  • 590 kr
  • 499 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Älskar du ull? Vid köp av tio påsar får du lite bättre pris. Använd själv, ge bort i present, köp ihop med kollegor eller grannen. Välj mellan flera olika varianter, har du särskilda önskemål är det bara att ange det som fritext i beställningen. I varianten "Martinas val" blir det tio mycket varierande påsar i både klara färger, pastell och naturfärger. 

Varje påse innehåller ca 15g uppdelat på fem färger (6 stycken i PRIDE-påsarna) och det räcker till bollar till ett stort påskris. Ullen passar också till tovning, nålfiltning och annat pyssel. Sorterade färger enligt bild, lämna gärna önskemål som kommentar i beställningen så gör vi vårt bästa.

Ullen kommer från svenska får och färgas och kardas på Åddebo Ull i Hållnäs. Så här skriver de själva på sin hemsida: Alla färgpulver som vi använder när vi färgar vår ull är GOTS certifierade. GOTS står för Global Organic Textile Standard och är en internationell miljömärkning för ekologisk textil. Märkningen omfattar hela livscykeln från råvara till färdig produkt. För att bli GOTS-certifierad så måste ett helhetsperspektiv ha tagits med hänsyn till både miljö och socialt ansvar i hela kedjan, från bearbetning till paketering och märkning. Det ställs även krav på arbetsförhållandena i fabrikerna. All vår färgade ull går därmed också att kompostera, likt den naturfärgade.