• 2-6 dagars leverans med PostNord
Viktbaserad frakt /Fri frakt vid köp över 700:-

Granljus -Skogsgrön

  • 69 kr

Dela

Grävlings Naturprodukter fyllede fem år 2018 och det firade vi genom att ta fram ett jubileumsljus som vi tyckte kunde symbolisera oss. Det finns i två utföranden, ett stjärnformat och ett femkantigt. Båda i form av en stiliserad gran, som när den brinner ned bildar en liten skog runt lågan (man behöver ha viss fantasi ...) Vi gillar återvinning och vi har alltid tagit vara på renset som blir över när man renar kådsalva. Efter förslag från en av våra kunder lät vi det sjuda med i stearinet till våra jubileumsljus och nu har de en mild doft av skog. Ljusen är ca 10 cm höga, skogsgröna och brinner i ca 9-11 timmar. 

 VIKTIGT: LÄMNA ALDRIG BRINNANDE UTAN KONSTANT TILLSYN, INTE ENS FÖR EN KORT STUND. HA DEM ALDRIG I NÄRHETEN AV GARDINER ELLER ANDRA ELDFARLIGA MATERIAL. HÅLL TÄNDA LJUS UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN OCH HUSDJUR. 

Ljusen skall stå stadigt, rakt och dragfritt på ljusstake/ljusfat av icke brännbart material som inte blir fördärvat av rinnande stearin. Klipp veken så att den alltid är ca 1 cm lång.