• 2-6 dagars leverans med PostNord
Viktbaserad frakt /Fri frakt vid köp över 700:-

GRÄSÖ ANTIK & KURIOSA 
Öppettider 2024: 
Lördagar 11-15
Slöjdcafé tisdagkvällar 17-19
PÅSKMARKNAD LÅNGFREDAG 11-15
-En del av PÅSK PÅ GRÄSÖ


Gräsö Antik&Kuriosa är ett samarbete mellan Leufsta Auktioner, Grävlings Naturprodukter och flera andra lokala aktörer. Vi vill vara en naturlig mötesplats mitt i byn där vi kan träffas och handla så mycket som möjligt på hemmaplan utan att behöva åka till stan. Vi har bland annat honung, korgar, fotogenlampsdelar, ved, Louise Westerbergs almanackor och vykort, vettar och konstkort av Bengt Kullander med mera. Planen är att som vanligt hålla öppet året runt, du är lika välkommen när det snöar som när solen skiner.
 Hur handlar man då bäst här, med många olika säljare och dessutom mycket som inte är prismärkt? 
Jo, börja med att ta en korg. Det finns kundkorgar till låns men även fina, handflätade korgar till salu. Fyll korgen med det du tycker är fint. Är det prismärkt och har en grävling på? Då betalar man till Janne. Almanackor, vettar och honung har sina egna Swishnummer/kontantkassor. Annars frågar man Agne om pris, det här han som har hand om antikviteterna. Det är ingen loppis, men priserna är i mellanskiktet så var inte rädd för att plocka på, oftast blir det inte så dyrt. Blev det mycket pengar ändå? Fråga varför istället för att pruta, du kan ha hittat ett riktigt guldkorn. För sådana har vi fullt av, det gömmer sig skatter mest överallt. Design, allmoge, samlarföremål. Även om det inte blir något köp får du chansen att lära dig något nytt. Kontanter och Swish går bra att handla för.

Anders Mats-gården ligger ca 15km norrut från färjefästet och färja från Öregrund går oftast en gång i halvtimmen (se Trafikverket för aktuell info)  Besöker du Gräsö på sommaren? Missa inte heller öns småloppisar längst med huvudvägen samt Norbergs Nostalgi&Nautica i Norrboda.