• 2-4 dagars leverans med PostNord
Payment with Klarna Payment with Swish
Viktbaserad frakt /Fri frakt vid köp över 1000:-

Rökt lax, viltkorv, salami, kaffe och hembakt när Gudrun kommer Pingstafton 22/5, öppet 11-15! 
Det finns just nu också "trädgårdsull" från Ormön att köpa. Läggs ut mot rådjur och sniglar.


Ordinarie öppettider lördagar 11-15 och tisdagkvällar 17-19

Gräsö Antik&Kuriosa är ett samarbete mellan Leufsta Auktioner, Grävlings Naturprodukter och flera andra lokala aktörer. Vi har under pandemin försökt få till en naturlig mötesplats mitt i byn där vi kan träffas på säkert avstånd. Tanken har också varit att man skall kunna handla så mycket som möjligt på hemmaplan utan att behöva åka till stan. På lördagarna blir det antikmarknad ute, det finns honung, havtornsprodukter, handflätade korgar, fotogenlampsdelar, tjärljus och mycket mer. Ibland får vi också besök av Gunillas Bondgårdsprodukter, Kent och Gudrun som säljer rökt fisk, korv och salami, Louise från Ormön m.f. Det skriver vi isåfall ut här i god tid innan så att man kan förboka kalvdans etc. 

Vid fint väder på tisdagkvällarna slöjdar vi utomhus, butiken är öppen och det går bra att lämna in knivar för slipning.

Vi planerar inför sommaren och vi kommer att ha öppet måndag-lördag även i år. 

OBS! För att minimera smittrisken finns handsprit att tillgå, man går in ett sällskap i taget i byggnaderna och det kommer inte finnas sittplatser inomhus, ingen toalett och vi kan också vara tvungna att ändra eller ställa in med kort varsel.
Anders Mats-gården ligger ca 15km norrut från färjefästet och färja från Öregrund går oftast en gång in halvtimmen (se Trafikverket för aktuell info)  
Välkommen frisk och var noga med att hålla avståndet till dina medmänniskor. Vi hjälps åt att tillsammans följa myndigheternas rekommendationer.