• 2-4 dagars leverans med PostNord
Payment with Klarna Payment with Swish
Viktbaserad frakt /Fri frakt vid köp över 1000:-

Sommartider på Gräsö Antik&Kuriosa
måndag-lördag 11-16

Vi har också kaffeservering utomhus, glass, rökt fisk, honung, havtornsprodukter, Louise Westerbergs almanackor och vykort, med mera. 
På lördag 24/7 blir det matt-special. Agne tar fram trasmattor, knutna mattor, plastmattor i stora mängder.
Musik med husbandet från ca 12.30
Gräsö Antik&Kuriosa är ett samarbete mellan Leufsta Auktioner, Grävlings Naturprodukter och flera andra lokala aktörer. Vi har under pandemin försökt få till en naturlig mötesplats mitt i byn där vi kan träffas på säkert avstånd. Tanken har också varit att man skall kunna handla så mycket som möjligt på hemmaplan utan att behöva åka till stan. På lördagarna och på sommaren blir det antikmarknad ute, det finns honung, havtornsprodukter, handflätade korgar, fotogenlampsdelar, tjärljus och mycket mer. Ibland får vi också besök av Gunillas Bondgårdsprodukter, Kent och Gudrun som säljer rökt fisk, korv och salami, Louise från Ormön m.f. Det skriver vi isåfall ut här i god tid innan så att man kan förboka kalvdans etc. 

OBS! För att minimera smittrisken finns handsprit att tillgå, man går in ett sällskap i taget i byggnaderna och det kommer inte finnas sittplatser inomhus, ingen toalett och vi kan också vara tvungna att ändra eller ställa in med kort varsel.
Anders Mats-gården ligger ca 15km norrut från färjefästet och färja från Öregrund går oftast en gång in halvtimmen (se Trafikverket för aktuell info)  
Välkommen frisk och var noga med att hålla avståndet till dina medmänniskor. Vi hjälps åt att tillsammans följa myndigheternas rekommendationer.