Gräsö Antik & Kuriosa

Öppet som vanligt tisdagar 17-19 och lördagar 11-14 utan uppehåll.
Sista lördagen i varje månad firar vi lite extra. Det blir rökt fisk och Gunillas Bondgårdsprodukter kommer med kalvdans (förbokas på gunilla_elvisjo@telia.com) 

Tusen tack till alla kunder och säljare som gjorde adventsöppet på Gräsö Antik&Kuriosa till en så fin upplevelse! Det har varit så roligt att träffa er och det känns så bra att allt gick så smidigt och säkert till väga. Ingen trängsel, alla väntade på sin tur. Hoppas att ni kunnat hitta klapparna och maten till jul.
Tiderna är bistrare än någonsin och vi har bestämt oss för att hålla öppet som vanligt framöver, tisdagar och lördagar utan uppehåll. Kom förbi och säg hej, titta om Agne plockat fram något nytt, se vad vi har på gång. Det går lätt att hålla avstånd till varandra och vi släpper bara in ett sällskap i taget i butiken.
Det kommer även finnas honung och havtornsprodukter till försäljning och det går som vanligt bra att lämna in knivar m.m för slipning.
Gunillas Bondgårdsprodukter kommer sista lördagen varje månad och då finns det också rökt fisk så boka in det i kalendern! 

OBS! För att minimera smittrisken finns handsprit att tillgå, man går in ett sällskap i taget i byggnaderna och det kommer inte finnas sittplatser inomhus, ingen toalett och vi kan också vara tvungna att ändra eller ställa in med kort varsel.
Anders Mats-gården ligger ca 15km norrut från färjefästet och färja från Öregrund går oftast en gång in halvtimmen (se Trafikverket för aktuell info)  
Välkommen frisk och var noga med att hålla avståndet till dina medmänniskor. Vi hjälps åt att tillsammans följa myndigheternas rekommendationer.