Knivslipning

PRISLISTA inkl. moms

 Slipning av knivar................................40:-/st (undantag kan förekomma om eggen är mycket skadad. Ej vågiga brödknivar.)

 

Slipning av saxar..................................40:-/st

 

Slipning av stämjärn............................40:-/st

 

Slipning av yxor...................................80:-/st

 

Slipning av liar....................................100:-/st

 

Övrigt, pris efter förfrågan. Vi slipar det mesta som har en skärande egg.  Vill du lära dig att slipa själv? Janne håller gärna kurser. Ring eller maila oss för mer information (uppgifter längre ned på sidan)

 

Vi samarbetar med ICA SJÖBODEN, GRÄSÖ OCH ÖSTHAMMARS JAKT OCH SPORTSKYTTE. Lämna dina knivar/saxar/yxor/stämjärn väl förpackade och märkta med namn och tel.nr hos ICA SJÖBODEN ELLER ÖSTHAMMARS JAKT OCH SPORTSKYTTE, ring eller skicka sms till oss så är de slipade och färdiga att hämta inom några dagar. Du får besked om när. 070-327 54 21, kontakt@gravlingsnaturprodukter.se


SLIPNING PER POST

Vill du skicka dina knivar till oss? Det går jättebra men tyvärr har vi inget avtal med något fraktbolag så gör så här för billigast möjliga frakt:

-Packa knivar, saxar m.m. väldigt noggrant  i en stadig kartong. Boka frakt tur och retur här: https://portal.postnord.com/skickadirekt/ vår adress är:

Grävlings Naturprodukter Gräsö HB, Jan Törnqvist, Gubbamossa 13, 742 97 GRÄSÖ. Det är viktigt att du också anger vårt telefonnummer 070-327 54 21 samt mailadress kontakt@gravlingsnaturprodukter.se

Skriv ut fraktsedlarna och lägg returfraktsedeln i paketet till oss. Vi tar emot paketet, slipar knivarna och skickar tillbaka dem igen. På det här viset slipper du betala extra moms på frakten och till oss betalar du endast för slipningen. Är du osäker på om något går att slipa? Maila en bild först, så slipper du skicka i onödan. Tänk på att en returfraktsedel är giltig 14 dagar från det att du köpt den så skicka alltid på en gång. Räkna med att det tar upp till fem helgfria dagar innan du har dina knivar tillbaka igen.