• 2-6 dagars leverans med PostNord
Viktbaserad frakt /Fri frakt vid köp över 700:-

Nålbunden länk, silverfärgad klassisk

  • 329 kr

Dela

Vår tunna, nålbundna länk med det klassiska fiskbensmönstret. Den är nålbunden av spunnen, silverpläterad tenntråd med silverpläterat lås och rostfria bindringar. Alla armbandets delar är nickeltestade och nickelsäkra. Vi tillverkar ditt armband på beställning och kan därför anpassa både längd och lås exakt efter dina behov. Du kan dock välja bland de vanligaste storlekarna i måttlistan. Har du ett armband sedan tidigare som du tycker passar bra är det bäst att mäta det. Annars; mät noga kring din handled och lägg till 1,5-2,5cm beroende på om du vill ha lös eller tight passform. Armbandet skall inte spänna när du vinklar upp handen och inte heller trilla ned över tumleden. Mät noga så du får rätt längd från början. Finns inte din storlek i listan är det bara att ange den som meddelande i beställningen. 

Storlekstabell för jämförelse: XS=16,5cm Small=17,5cm Medium=18,5cm Large=19,5cm XL=20,5cm XXL=21,5cm

På bild 2. finns de två låsmodeller vi använder oss av, ringlås t.v. och karbinhake t.h. Om inget annat anges gör vi armbandet med ett ringlås. Armbandet sträcker sig något allteftersom det används. 

Obs! Du skall inte sova, duscha eller träna med ditt armband på. Då håller det sig fint längre. När du inte använder det kan du förvara det i medföljande smyckeask.