• 2-6 dagars leverans med PostNord
Viktbaserad frakt /Fri frakt vid köp över 700:-

Kura skymning-tjärljuspaket

  • 585 kr
  • 459 kr
Dela

Vilket av våra tjärljus är din favorit? Om du inte vet har du möjlighet att testa flera på en gång till lite bättre pris.  Ljusen paketeras styckvis och band och  informationslappar medföljer så du kan lätt dela upp dem t.ex. till presenter. 

Vårt stämningsfulla ljuspaket "Kura skymning" innehåller:

2 st stöpta tjärljus (ord.pris 89:-) höjd ca 30 cm, diameter ca18-20mm

2 st stora, runda tjärljus (ord.pris 138:-) höjd ca 13 cm, diameter 5cm

2 st små, runda tjärljus (ord.pris 110:-) höjd ca 10 cm, diameter 5cm

2 st stora, 4-kantiga tjärljus (ord.pris 138:-) höjd ca 11 cm, 5cmx5cm

2 st små, 4-kantiga tjärljus (ord.pris 110:-) höjd ca 8 cm, 5cmx5cm

Ljusen tillverkar vi helt för hand hemma hos oss på Gräsö i Roslagen. Vi använder oss av stearin, bivax och trätjära till de stöpta ljusen och endast stearin och tjätjära till de gjutna. Våra ljus innehåller varken palmolja eller paraffin. Tjäran ger ger ljusen en vacker färg och en mild doft av skärgård men gör också att de rinner en hel del så var beredd på det.

VIKTIGT: LÄMNA ALDRIG BRINNANDE UTAN KONSTANT TILLSYN, INTE ENS FÖR EN KORT STUND. HA DEM ALDRIG I NÄRHETEN AV GARDINER ELLER ANDRA ELDFARLIGA MATERIAL. HÅLL TÄNDA LJUS UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN OCH HUSDJUR.

Ljusen skall stå stadigt, rakt och dragfritt på ljusstake/ljusfat av icke brännbart material som inte blir fördärvat av rinnande stearin. (Tjäran gör att ljusen rinner en hel del och de kan också spraka.) Klipp veken så att den alltid är ca 1 cm lång.