• 2-6 dagars leverans med PostNord
Viktbaserad frakt /Fri frakt vid köp över 700:-

Hudsalva

  • 69 kr

Dela

Innehåll: Rapsolja och bivax. Rapsolja har länge använts som mjuk-görande, återfettande och skyddande. Rapsolja sägs öka blodcirkulationen, lindra eksem och hudsprickor samt hjälpa vid celluliter och torr hud. Bivax i sin tur sägs avvisa kyla och vatten samt bevara värme och fukt genom att lägga sig som en skyddande hinna, utan att för den skull täppa till porerna. En annan egenskap som tillskrivs bivax är att det mjukar upp torr och narig hud och sägs vara bakteriehämmande.
Grävlings hudsalva för nariga grävlingar och andra djur består endast av de naturliga råvarorna rapsolja och bivax. Tillsammans ger de en mjuk och lättanvänd salva. Inga konserveringsmedel, inga utfyllnads-medel, inga parfymer.
Tänk på att samtliga ingredienser kan ge allergiska reaktioner och testa alltid på ett litet hudområde först och avvakta i ett dygn innan salvan påföres.

Grävlings hudsalva innehåller antingen ca 30 ml eller ca 60 ml salva beroende på vilken variant du väljer. Burken är tillverkad av återvunnet material. Hållbarhet: ca 1 år efter packdatum. Öppnad förpackning ca 3 månader. Förvaras svalt.